Over Kastmodule.nl

Een Ikea kast is te laag.smal.hoog.breed.

Kastmodule is gevestigd in Oudkarspel, hier is onze showroom naast onze nieuw gebouwde moderne zagerij.

Wij maken al 17 jaar kasten op maat. U kunt bij ons terecht voor een breed scala maatwerk kasten b.v. inloopkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten.

Nieuw in ons assortiment zijn de IKEA Pax deuren op maat. U kunt hier deuren bestellen die u voor uw eigen pax kast kunt monteren. Het mooie is dat wij deze deuren voor u op maat maken tot net onder het plafond. Zo bent u de stoffige ruimte boven op de kast kwijt en sluit het prachtig af. Deze deuren zijn heel makkelijk zelf op uw eigen Pax kast te monteren.

Een andere mogelijkheid zijn de IKEA Pax kast kopieën, kasten met dezelfde breedte maat als Pax kasten maar dan helemaal op maat tot aan het plafond. De kwaliteit is dan wel een stuk beter, onze kasten en deuren zijn voorzien van een zeer sterke krasvaste laag ipv een dunne kleurfolie. Alle Pax accessoires passen naadloos in deze kasten.

 

Wij ontwerpen, produceren en monteren inbouwkasten op maat. In de 17 jaar dat wij inbouwkasten maken hebben wij ons vooral gespecialiseerd in kledingkasten met draaideuren op maat. Maar ook inloopkasten, schuifdeurkasten kunnen wij voor u maken.

Kastmodule werkt samen met leveranciers als Egger (vaandeldrager als het gaat om eerlijke en duurzame materialen) waardoor het mogelijk is om u een totaal assortiment aan kleurpanelen te leveren

Wij werken op afspraak, zodat wij voor u de benodigde tijd in kunnen plannen. Zie onze werkwijze voor meer informatie. Voor een milieuvriendelijke,  draaideurkast, inbouwkast, inloopkast, schuifdeurkast op maat bent u bij Kastmodule aan het juiste adres. Bel 0226 – 23 45 67 of mail naar: info@kastmodule.nl voor een afspraak.

KASTMODULE, EEN MILIEUBEWUSTE KEUZE!